Felhasználási feltételekAhhoz, hogy létrehozz egy Liga termet meg kell felelned bizonyos követelményeknek és el kell fogadnod a következõ szabályokat:

1. Ez az opció CSAK olyan személyek számára érhetõ el akik honlappal rendelkezõ játékligákat vezetnek. A liga tulajdonosának kell lenned (administrator), nem csak általános tagnak vagy játékosnak.

2. A termek létrehozása a mi kizárólagos megítélésünk alá esik. Elfogadhatunk és elutasíthatunk bármilyen kérelmet figyelmeztetés vagy magyarázat nélkül.

3. Minden kérelmet manuálisan fogadunk vagy utasítunk el, ide tartozik a terem neve, logoja, url és leírása. A kérelem egy teljes egészként kerül elbírálásra és amennyiben bármelyik elemét sértõnek vagy nemkívánatosnak találjuk, a kérelmet elutasítjuk. Az elutasított kérelmet mindig törölheted és létrehozhatsz egy új, javított változatot.

4. Szerepelnie kell egy linknek a http://www.gamedesire.com honlapra, látható helyen a Liga honlapján.

5. A liga tulajdonosa legalább egy hete regisztrált játékos kell legyen a GameDesire honlapon.

6. A személy aki benyújtotta a kérelmet a terem adminisztrátora lesz.

7. Ahhoz, hogy hozzáférj az adminisztrációs területhez a terem elfogadása után ki kell jelentkezned, majd újra bejelentkezned.

8. A terem megalkotása után nem garantáljuk annak örökkévaló létezését, ugyanígy azt sem garantáljuk, hogy a szolgáltatásai és szabályai változatlanok maradnak.

9. A termek amelyeket nem használnak el lesznek távolítva.