Beniamina23

присъединил се: 13.08.2007
Trzeba Coś Stracić, By Coś Docenić, Żeby Odzyskac Trzeba Sie Zmienic
Точки21Още
за да запазите нивото: 
Необходими точки: 179
Последна игра
Реми 500

Реми 500

Реми 500
1 ден преди
1000

1000

1000

Изиграни Игри1111
Победи505 (45,45%)
Спечелени чипове4,85 милиона
Ниво42
Серийка0
3-5-8 (Блато)

3-5-8 (Блато)

3-5-8 (Блато)

Изиграни Игри858
Победи373 (43,47%)
Спечелени чипове3,44 милиона
Ниво36
Серийка0
Бинго

Бинго

Бинго

Завършени игри3
Чипове(Спечелени-Загубени)-34 100
Спечелени чипове0
Изгубени чипове34 100
Канаста

Канаста

Канаста

Изиграни Игри965
Победи350 (36,27%)
Спечелени чипове2,60 милиона
Ниво38
Серийка4
Реми 500

Реми 500

Реми 500

Изиграни Игри2163
Победи864 (39,94%)
Спечелени чипове4,45 милиона
Ниво57
Серийка0
Руми HD

Руми HD

Руми HD

Rummy500

Рейтинг4923,54
Завършени игри15 (93,75%)
Предадени игри1 (6,25%)
Победи6 (40%)
Загуби9 (60%)
Серийка-4
Хиляда HD

Хиляда HD

Хиляда HD

Thousand

Рейтинг4968,66
Завършени игри14 (87,5%)
Предадени игри2 (12,5%)
Победи10 (71,43%)
Загуби4 (28,57%)
Серийка4
Mahjong

Mahjong

Mahjong

Завършени игри187 (83,86%)
Предадени игри36 (16,14%)
Най-добър резултат57595
Време50:16
Ниво8
Experience points399