Circe

 
присъединил се: 01.11.2013
A verdade que eu não te conto é a mentira que você imagina.
Точки40Още
Следващо ниво: 
Необходими точки: 160
Последна игра
Last Temple

Last Temple

Last Temple
9 часове преди
Билярд 8

Билярд 8

Билярд 8

Experience points30 446
Победи540 (40,03%)
Изиграни Игри1349
Бинго

Бинго

Бинго

Завършени игри397
Чипове(Спечелени-Загубени)-746 137
Спечелени чипове1,69 милиона
Изгубени чипове2,44 милиона
Бурако Класик

Бурако Класик

Бурако Класик

Buraco

Рейтинг1808,73
Завършени игри1335 (95,02%)
Предадени игри70 (4,98%)
Победи621 (46,52%)
Загуби714 (53,48%)
Серийка1
Девета топка

Девета топка

Девета топка

Experience points0
Победи0 (0%)
Изиграни Игри0
Ротативки

Ротативки

Ротативки

Завършени игри545
Чипове(Спечелени-Загубени)-51 140
Спечелени чипове43 760
Изгубени чипове94 900
Blackball Pool

Blackball Pool

Blackball Pool

Experience points0
Победи0 (0%)
Изиграни Игри0
Pool Live Pro

Pool Live Pro

Pool Live Pro

Спечелени чипове861 050
Победи540 (40,03%)
Изиграни Игри1349

Билярд 8

Experience points30 446
Победи540 (40,03%)
Изиграни Игри1349

Blackball Pool

Experience points0
Победи0 (0%)
Изиграни Игри0

Девета топка

Experience points0
Победи0 (0%)
Изиграни Игри0

Snooker Live Pro

Experience points0
Победи0 (0%)
Изиграни Игри0
Snooker Live Pro

Snooker Live Pro

Snooker Live Pro

Experience points0
Победи0 (0%)
Изиграни Игри0