Mary de Santis55

 
присъединил се: 14.03.2019
Точки135Още
Следващо ниво: 
Необходими точки: 65
Последна игра
Pool Live Pro

Pool Live Pro

Pool Live Pro
1 час преди
Билярд 8

Билярд 8

Билярд 8

Experience points79 739
Победи1647 (49,3%)
Изиграни Игри3341
Девета топка

Девета топка

Девета топка

Experience points152 196
Победи2773 (46,91%)
Изиграни Игри5911
Blackball Pool

Blackball Pool

Blackball Pool

Experience points13
Победи0 (0%)
Изиграни Игри3
Mahjong

Mahjong

Mahjong

Завършени игри1 (50%)
Предадени игри1 (50%)
Най-добър резултат0
Време0:00
Ниво1
Experience points5
Pool Live Pro

Pool Live Pro

Pool Live Pro

Спечелени чипове8,74 милиона
Победи4427 (47,74%)
Изиграни Игри9273

Билярд 8

Experience points79 739
Победи1647 (49,3%)
Изиграни Игри3341

Blackball Pool

Experience points13
Победи0 (0%)
Изиграни Игри3

Девета топка

Experience points152 196
Победи2773 (46,91%)
Изиграни Игри5911

Snooker Live Pro

Experience points221
Победи7 (38,89%)
Изиграни Игри18
Snooker Live Pro

Snooker Live Pro

Snooker Live Pro

Experience points221
Победи7 (38,89%)
Изиграни Игри18