a.pirata

 
присъединил се: 07.07.2008
amore mio ti amo,sei la mia vita
Точки188Още
Следващо ниво: 
Необходими точки: 12
Последна игра
Бинго

Бинго

Бинго

Завършени игри350
Чипове(Спечелени-Загубени)299 258
Спечелени чипове15,54 милиона
Изгубени чипове15,24 милиона
Покер 5 Card Draw

Покер 5 Card Draw

Покер 5 Card Draw

Завършени игри8325
Чипове(Спечелени-Загубени)-778 205
Спечелени чипове16,42 милиона
Изгубени чипове17,19 милиона
Покер Омаха

Покер Омаха

Покер Омаха

Завършени игри11102
Чипове(Спечелени-Загубени)-259 964
Спечелени чипове11,93 милиона
Изгубени чипове12,19 милиона
Ротативки

Ротативки

Ротативки

Завършени игри0
Чипове(Спечелени-Загубени)0
Спечелени чипове0
Изгубени чипове0
Табла

Табла

Табла

Backgammon

Рейтинг5196,36
Завършени игри97 (100%)
Предадени игри0 (0%)
Победи66 (68,04%)
Загуби31 (31,96%)
Серийка15
Poker Texas Hold'em

Poker Texas Hold'em

Poker Texas Hold'em

Завършени игри1494
Чипове(Спечелени-Загубени)-436 483
Спечелени чипове15,19 милиона
Изгубени чипове15,63 милиона