bondoza

 
присъединил се: 09.09.2009
O tempo cura quase tudo, mais a saudade só aumenta...
Точки88Още
Следващо ниво: 
Необходими точки: 112
Последна игра
Бинго

Бинго

Бинго
1 година 226 дни преди

Играни игри

Бинго

Бинго

Завършени игриСпечелени чипове
3413697,16 милиона
Бинго джакпот
Bingo Lover
Bingo Lover
Bingo Lover
Bingo Lover

Подаръци

Подаръци: 34

Снимки

Последни посещения

Общ брой посещения: 10364
8 дни преди
9 дни преди
11 дни преди
13 дни преди
15 дни преди
19 дни преди
19 дни преди
19 дни преди
21 дни преди

Стена