cuiab

 
присъединил се: 23.05.2010
Cea mai gravă ofensă adusă prostului nu e să-i spui că e prost ci să se convingă şi alţii,dar mai ales el!...că ai dreptate.
Точки12Още
следващо ниво: 
Необходими точки: 188
Последна игра
Бурако Класик

Бурако Класик

Бурако Класик
5 години 272 дни преди

FACEREA(de bine)=”SĂNĂTATE…”


Dacă mai mulţi membri s-au luat la întrecere în a descrie tipuri de “generaţii” şi eu (nu pentru a nu fi mai prejos!) am îndrăznit a mai adăuga una care mi se pare mie a fi neglijată ca Cenuşăreasa, totodată aducând şi un elogiu ca un premiu celei mai bune şi documentate prezentări (aşa mi s-a părut mie c-ar fi!) a unei netrecute, încă, generaţii; drept mulţumire ’nia-sa, autorul (‘nă seara!-curat Garcea ,coane Fănică !), scotoceşte febril internetul pentru a găsi cel mai reputat profesor de psihopatologie (şi ca orice documentare serioasă şi cu o totală credibilitate prezintă şi întreaga bibliografie!) care m-ar putea încadra medical. Râvnei sale laude eterne! Veşnică recunoştinţă! Chiar mă surprinde până la dureroasă consternare câtă informaţie şi cultură poate înmagazina o coadă de mistrie !La o atât de mare capacitate(mii de TERRA !) de stocare a informaţiei  mă mir cum de n-o deţine şi pe aceea că-i pot citi blogul fără ajutorul nimănui?!?...

 Şi ce zel neobosit în a cataloga ! O onoare pentru mine ! Dacă nu te-njură nimeni înseamnă că nu exişti ! Ori, pentru orgoliul meu, asta-i de neadmis !Iar cu cât sunt mai prejos cei ce te-njură cu atât mai sus eşti tu, cel înjurat !

Să mai pretindă cineva că “facerea de bine” nu-i curată…“Sănătate…că-i mai bună decât toate” !Deci, cum aduc cuiva o laudă cum mai capăt “o porţie de sănătate” !!! Uite-aşa m-am căpătuit eu ! Pleznesc de sănătos ce sunt !Aho-aho !!! Ce-i mai…”macină” pe câte unii grija pentru sănătatea mea psihică !Mă-nduioşează până la lacrimi !O-ho-ho!!!

P.S.Consider că “Sănătate…”-a transmisă pe calea blogurilor GD a fost cea mai bună glumă a anului care se-ncheie ! Muuult mai bună decât o “Poveste de Moş Neculai”… O aşteptăm şi pe cea cu Moş Crăcilă. Iar cu primul drum la Bucureşti voi trece pe la Ateneu să văd ce noi busturi au mai apărut pe hol ! De bronz !

La anul…cu sănătate!