docesan

 
присъединил се: 22.01.2009
o silencio e a unica resposta que devemos dar aos tolos. porque onde a ignorancia fala a inteligencia nao da palpites
Точки75Още
следващо ниво: 
Необходими точки: 125
Последна игра
Бинго

Бинго

Бинго
8 часове преди

Играни игри

Бурако Класик

Бурако Класик

ПобедиРейтинг
197202040,28
Бинго

Бинго

Завършени игриСпечелени чипове
1236951,24 милиона
Бинго джакпот
Bingo Lover
Bingo Lover
Bingo Lover
Bingo Lover
Бурако фечадо

Бурако фечадо

ПобедиСпечелени чипове
44 750

Подаръци

Подаръци: 99

Снимки

Последни посещения

Общ брой посещения: 67595
3 часове преди
9 часове преди
1 ден преди
1 ден преди
1 ден преди
1 ден преди
1 ден преди
3 дни преди
3 дни преди

Стена