malina0905

присъединил се: 13.04.2020
.
Точки5Още
за да запазите нивото: 
Необходими точки: 195
Последна игра
Pool Live Pro

Pool Live Pro

Pool Live Pro
12 часове преди
1000

1000

1000

Изиграни Игри310
Победи184 (59,35%)
Спечелени чипове87 400
Ниво23
Серийка0
3-5-8 (Блато)

3-5-8 (Блато)

3-5-8 (Блато)

Изиграни Игри7
Победи0 (0%)
Спечелени чипове0
Ниво2
Серийка0
Билярд 8

Билярд 8

Билярд 8

Experience points3 013
Победи83 (28,04%)
Изиграни Игри296
Девета топка

Девета топка

Девета топка

Experience points29
Победи1 (50%)
Изиграни Игри2
Домино

Домино

Домино

Изиграни Игри111
Победи54 (48,65%)
Спечелени чипове24 700
Ниво14
Серийка4
Покер 5 Card Draw

Покер 5 Card Draw

Покер 5 Card Draw

Завършени игри24
Чипове(Спечелени-Загубени)-22 503
Спечелени чипове5 424
Изгубени чипове27 927
Ротативки

Ротативки

Ротативки

Завършени игри2822
Чипове(Спечелени-Загубени)124 300
Спечелени чипове779 400
Изгубени чипове655 100
Хиляда HD

Хиляда HD

Хиляда HD

Thousand

Рейтинг4314,09
Завършени игри64 (88,89%)
Предадени игри8 (11,11%)
Победи23 (35,94%)
Загуби41 (64,06%)
Серийка-1
Blackball Pool

Blackball Pool

Blackball Pool

Experience points0
Победи0 (0%)
Изиграни Игри0
Mahjong

Mahjong

Mahjong

Завършени игри12 (41,38%)
Предадени игри17 (58,62%)
Най-добър резултат80488
Време117:17
Ниво6
Experience points210
Pool Live Pro

Pool Live Pro

Pool Live Pro

Спечелени чипове41 280
Победи86 (27,92%)
Изиграни Игри308

Билярд 8

Experience points3 013
Победи83 (28,04%)
Изиграни Игри296

Blackball Pool

Experience points0
Победи0 (0%)
Изиграни Игри0

Девета топка

Experience points29
Победи1 (50%)
Изиграни Игри2

Snooker Live Pro

Experience points58
Победи2 (20%)
Изиграни Игри10
Snooker Live Pro

Snooker Live Pro

Snooker Live Pro

Experience points58
Победи2 (20%)
Изиграни Игри10
WordBox

WordBox

WordBox

WordBox

Рейтинг4946,60
Завършени игри1 (50%)
Предадени игри1 (50%)
Победи0 (0%)
Загуби1 (100%)
Серийка-1