marilia2014

присъединил се: 19.01.2014
O AMOR NAO COMEÇA NA PALAVRA.O AMOR COMEÇA NO OLHAR.PALAVRAS SAO PASSAGEIRAS,OLHARES DURAM A VIDA INTEIRA
Точки11Още
За да запазите нивото: 
Необходими точки: 189
Последна игра
Poker Texas Hold'em

Poker Texas Hold'em

Poker Texas Hold'em
8 часове преди
1000

1000

1000

Изиграни Игри5
Победи0 (0%)
Спечелени чипове0
Ниво1
Серийка0
Билярд 8

Билярд 8

Билярд 8

Experience points6 581
Победи118 (67,43%)
Изиграни Игри175
Билярд 8 - 2009

Билярд 8 - 2009

Билярд 8 - 2009

Pool 8 - small table

Рейтинг4963,51
Завършени игри37 (97,37%)
Предадени игри1 (2,63%)
Победи19 (51,35%)
Загуби18 (48,65%)
Серийка-3
Бинго

Бинго

Бинго

Завършени игри30227
Чипове(Спечелени-Загубени)-7,47 милиона
Спечелени чипове37,95 милиона
Изгубени чипове45,43 милиона
Блекджек

Блекджек

Блекджек

Завършени игри199 (100%)
Бурако Класик

Бурако Класик

Бурако Класик

Buraco

Рейтинг2419,16
Завършени игри149 (43,57%)
Предадени игри193 (56,43%)
Победи131 (87,92%)
Загуби18 (12,08%)
Серийка0
Бурако фечадо

Бурако фечадо

Бурако фечадо

Изиграни Игри12
Победи0 (0%)
Спечелени чипове0
Ниво3
Серийка0
Бурако фечадо

Бурако фечадо

Бурако фечадо

Изиграни Игри30
Победи18 (60%)
Спечелени чипове0
Ниво8
Серийка8
Видео покер

Видео покер

Видео покер

Завършени игри344
Чипове(Спечелени-Загубени)-2 460
Спечелени чипове29 110
Изгубени чипове31 570
Девета топка

Девета топка

Девета топка

Experience points41
Победи2 (50%)
Изиграни Игри4
Домино

Домино

Домино

Изиграни Игри23
Победи2 (8,7%)
Спечелени чипове950
Ниво4
Серийка0
Канаста

Канаста

Канаста

Изиграни Игри4
Победи0 (0%)
Спечелени чипове0
Ниво2
Серийка0
Покер 5 Card Draw

Покер 5 Card Draw

Покер 5 Card Draw

Завършени игри118
Чипове(Спечелени-Загубени)-10 448
Спечелени чипове7 079
Изгубени чипове17 527
Покер Омаха

Покер Омаха

Покер Омаха

Завършени игри12309
Чипове(Спечелени-Загубени)-1,58 милиона
Спечелени чипове5,38 милиона
Изгубени чипове6,96 милиона
Реми 500

Реми 500

Реми 500

Изиграни Игри54
Победи18 (33,33%)
Спечелени чипове18 525
Ниво9
Серийка0
Ротативки

Ротативки

Ротативки

Завършени игри3726
Чипове(Спечелени-Загубени)-112 410
Спечелени чипове244 550
Изгубени чипове356 960
Руми HD

Руми HD

Руми HD

Rummy500

Рейтинг4717,05
Завършени игри162 (94,19%)
Предадени игри10 (5,81%)
Победи106 (65,43%)
Загуби56 (34,57%)
Серийка8
Снукър 2009

Снукър 2009

Снукър 2009

Snooker - small table

Рейтинг4912,75
Завършени игри0 (0%)
Предадени игри3 (100%)
Победи0 (0%)
Загуби0 (0%)
Серийка0
Макс. брейк1
Табла

Табла

Табла

Backgammon

Рейтинг5010,00
Завършени игри1 (100%)
Предадени игри0 (0%)
Победи1 (100%)
Загуби0 (0%)
Серийка1
УърдШъфъл

УърдШъфъл

УърдШъфъл

Завършени игри1 (16,67%)
Предадени игри5 (83,33%)
Най-добър резултат0
Време0:00
Ниво0
Хиляда HD

Хиляда HD

Хиляда HD

Thousand

Рейтинг4970,00
Завършени игри1 (50%)
Предадени игри1 (50%)
Победи1 (100%)
Загуби0 (0%)
Серийка1
Яци

Яци

Яци

Dice

Рейтинг4980,48
Завършени игри3 (100%)
Предадени игри0 (0%)
Победи0 (0%)
Загуби3 (100%)
Серийка-3
Blackball Pool

Blackball Pool

Blackball Pool

Experience points23
Победи1 (100%)
Изиграни Игри1
Golden Reels Casino Slots

Golden Reels Casino Slots

Golden Reels Casino Slots

Experience points949 милярда
Обща сума на печалбите1603449018665
Mahjong

Mahjong

Mahjong

Завършени игри23725 (99,51%)
Предадени игри117 (0,49%)
Най-добър резултат116539
Време65:06
Ниво65
Experience points96 707
Poker Texas Hold'em

Poker Texas Hold'em

Poker Texas Hold'em

Завършени игри43257
Чипове(Спечелени-Загубени)-3,12 милиона
Спечелени чипове12,04 милиона
Изгубени чипове15,15 милиона
Pool Live Pro

Pool Live Pro

Pool Live Pro

Спечелени чипове287 960
Победи122 (66,67%)
Изиграни Игри183

Билярд 8

Experience points6 581
Победи118 (67,43%)
Изиграни Игри175

Blackball Pool

Experience points23
Победи1 (100%)
Изиграни Игри1

Девета топка

Experience points41
Победи2 (50%)
Изиграни Игри4

Snooker Live Pro

Experience points6
Победи1 (33,33%)
Изиграни Игри3
Snooker Live Pro

Snooker Live Pro

Snooker Live Pro

Experience points6
Победи1 (33,33%)
Изиграни Игри3
WordHex

WordHex

WordHex

Завършени игри14 (82,35%)
Предадени игри3 (17,65%)
Най-добър резултат18
Време1:54