papudinho

 
присъединил се: 21.06.2007
Eu fico triste e alegre; sem beber eu fico triste e bebendo eu fico alegre.
Точки175Още
следващо ниво: 
Необходими точки: 25
Последна игра
Билярд 8

Билярд 8

Билярд 8

Experience points1 815
Победи67 (74,44%)
Изиграни Игри90
Билярд 8 - 2009

Билярд 8 - 2009

Билярд 8 - 2009

Pool 8 - small table

Рейтинг5320,02
Завършени игри2367 (99,12%)
Предадени игри21 (0,88%)
Победи1403 (59,27%)
Загуби964 (40,73%)
Серийка-2

Pool 8 - tournament small

Рейтинг4995,96
Завършени игри255 (98,84%)
Предадени игри3 (1,16%)
Победи120 (47,06%)
Загуби132 (51,76%)
Серийка1

Pool 8 - tournament big

Рейтинг5020,85
Завършени игри10 (100%)
Предадени игри0 (0%)
Победи6 (60%)
Загуби4 (40%)
Серийка3
Бинго

Бинго

Бинго

Завършени игри206
Чипове(Спечелени-Загубени)-9,29 милиона
Спечелени чипове32,35 милиона
Изгубени чипове41,64 милиона
Блекджек

Блекджек

Блекджек

Завършени игри28 (100%)
Бурако Класик

Бурако Класик

Бурако Класик

Buraco

Рейтинг4938,13
Завършени игри126 (99,21%)
Предадени игри1 (0,79%)
Победи76 (60,32%)
Загуби49 (38,89%)
Серийка4
Видео покер

Видео покер

Видео покер

Завършени игри48
Чипове(Спечелени-Загубени)-12 000
Спечелени чипове58 000
Изгубени чипове70 000
Девета топка

Девета топка

Девета топка

Experience points110
Победи2 (40%)
Изиграни Игри5
Руми HD

Руми HD

Руми HD

Rummy500

Рейтинг5000,00
Завършени игри6 (100%)
Предадени игри0 (0%)
Победи6 (100%)
Загуби0 (0%)
Серийка6
Снукър 2009

Снукър 2009

Снукър 2009

Snooker - small table

Рейтинг4989,73
Завършени игри1 (100%)
Предадени игри0 (0%)
Победи0 (0%)
Загуби1 (100%)
Серийка-1
Макс. брейк9
Blackball Pool

Blackball Pool

Blackball Pool

Experience points0
Победи0 (0%)
Изиграни Игри0
Mahjong

Mahjong

Mahjong

Завършени игри52 (83,87%)
Предадени игри10 (16,13%)
Най-добър резултат50715
Време104:05
Ниво9
Experience points511
Poker Texas Hold'em

Poker Texas Hold'em

Poker Texas Hold'em

Завършени игри269
Чипове(Спечелени-Загубени)-167 162
Спечелени чипове203 634
Изгубени чипове370 796
Pool Live Pro

Pool Live Pro

Pool Live Pro

Спечелени чипове39 430
Победи69 (72,63%)
Изиграни Игри95

Билярд 8

Experience points1 815
Победи67 (74,44%)
Изиграни Игри90

Blackball Pool

Experience points0
Победи0 (0%)
Изиграни Игри0

Девета топка

Experience points110
Победи2 (40%)
Изиграни Игри5

Snooker Live Pro

Experience points0
Победи0 (0%)
Изиграни Игри0
Snooker Live Pro

Snooker Live Pro

Snooker Live Pro

Experience points0
Победи0 (0%)
Изиграни Игри0