cuiab

 
registriert seit: 23.05.2010
Cea mai gravă ofensă adusă prostului nu e să-i spui că e prost ci să se convingă şi alţii,dar mai ales el!...că ai dreptate.
Punkte12mehr
Naechstes Level: 
Benötigte Punkte: 188
Letzte spiele
Buraco Classic

Buraco Classic

Buraco Classic
5 Jahre 286 Tage her

O,TEMPORA!O,MORES!(CICERO)

“Astă seară dansăm în familie”(?-Regia-Geo Saizescu) Nu! Spălăm rufe!

Unde-şi mai spală românul modern şi democra(tiza)t azi rufele? O! Nu vă gândiţi că-şi ia coşul cu rufe, ligheanul şi punga cu Ariel care scoate 99 de pete (cum va umbla apoi cu cămaşa rămasă totuşi cu o pată când el e nepătat!?) şi merge cu ele în piaţa publică! Nuuu! Doar am trecut în mileniul III, ce benga! S-a emancipat şi el; nimic nu-i e străin şi adoptă în ritm alert tot ce-i nou. Dar mai ales de bontón! Nu poate ţine tehnologia cea mai avansată pasul cu setea lui de asimilare…în domeniul spălării rufelor, mai ales.

Nene Iancule, trezeşte-te! Măcar pentru o clipă. Să vezi şi tu moravuri azi! Vremurile tale au fost copilării pe lângă cele de azi. Ce Rică Venturiano? Ce ofiţer al Papadopolinei? Tipătescu? Nişte sugaci! Ce “…pac la Răsboiu”? Ce “Răcnetul Carpaţilor”?Fiţuici de buzunar ale elevilor aspiranţi la bacul fiecărei veri de ani buni încoace!

Azi, nene Iancule, ne dăm pe internet! Da’ să ştii că şi pe el de ani buni saiturile de matrimoniale au devenit desuete. Acum sunt trandy saiturile de diverstisment. Păi spălarea rufelor în public nu-i divertisment? He-he! Iunionu’? A dispărut nu mult după matale. Azi “scrisoarea pierdută” se publică în Click! sau în Can-can. E arătată cu zoom la ACCES DIRECT, HAPPY-HOUR, CAN-CAN TV…Avem de unde-alege, că mai sunt. Nu ţi le înşir pe toate că mi-e că nu le ţii minte.

E? Ia zi, nu te răsuceşti...de invidie acolo unde te afli? Nu? Dă-ne un semn, că te răsucim noi; suntem capabili de orice! N-ai trăit destul să ne cunoşti!...n17.gifn19.gif