spatarel

 
Nous a rejoint: 2008-10-16
Prietenia unui om destept valoreaza mai mult decat prietenia tuturor prostilor.
Points152plus
Niveau suivant: 
Points nécessaires: 48
Dernier jeu

Despre alegeri

Detest politica ! N-am facut politica nici inainte, nici dupa '89. Singura mea politica a fost faptul ca m-am prezentat intotdeauna la vot. Chiar si in timpul lui Ceausescu. In acel timp intotdeauna i-am taiat pe toti candidatii de pe buletinul de vot. Si imi placea sa le spun colegilor :"Stii, in circumscriptia mea candidatul a fost ales in unanimitate. Eu pot sa va spun sigur ca nu e asa."  Dar deja alegerile astea au inceput sa starneasca pasiuni. Au aparut si insultele, ca asa suntem noi. 

Am avut de ales intre doua rele. Francezii spun "intre ciuma si holera". Ni s-a propus sa alegem nu pe cel mai bun intre cei buni, cum ar fi fost normal, ci pe cel mai putin rau dintre cei rai. Daca o fi asa sau nu, nu stiu. Poate gresesc. Nu regret ca a pierdut Geoana. Fosta conducere PSD mi-a stricat rau de tot viata cu privatizarile ei frauduloase. In frunte cu Ovidiu Musetescu, presedintele AVAS, APAPS sau cum s-o mai fi chemat el. Societatea  in care am lucrat 30 de ani a fost falimentata de catre guvernul PSD, prin Hayssam Omar. 5500 de oameni au ramas pe drumuri, intr-o intreprindere care ar fi mers bine si acum. O bijuterie ! Insa mi-a parut foarte rau de Johannis. Mie mi se pare un om exceptional. A picat ca musca'n lapte. In locul lui Basescu l-as pune prim ministru. Insa deoarece Sibiul l-a votat tot pe Basescu, dupa cum a spus insusi Johannis, sibienii au dorit probabil sa-l pastreze pentru ei.

Iar in ceea ce priveste comentariile care au inceput sa apara pe aici, pot sa spun doua lucruri. Nu-mi place mistocareala si mitocania lui Basescu dar nici cea a lui Victor Ponta sau Adrian Nastase, de exemplu, de la PSD. Geoana mi se pare insipid, inodor si incolor. Scuze, am uitat ca el are de fapt culoare  politica. Rosie !!  Probabil Ponta gandeste ca el este viitorul acestui partid. Si glumind putin, Basescu ne-a urat "Sa traiti bine !" In nici un caz nu a spus "Va promit ca o sa traiti bine".