spatarel

 
Nous a rejoint: 2008-10-16
Prietenia unui om destept valoreaza mai mult decat prietenia tuturor prostilor.
Points152plus
Niveau suivant: 
Points nécessaires: 48
Dernier jeu

Parfum de femeie

Daca nu v-au placut sau daca nu sunteti de acord cu cele scrise mai jos, nu trageti in pianist ! Eu doar le-am cules din mailurile primite de la prieteni.

Femeile ne-au facut sa pierdem paradisul, dar cat de des il regasim in bratele lor. (Itzhak Perlman)

Cand o femeie spune "Nu", inseamna "Poate", cand spune"Poate", inseamna "Da". Iar daca spune "Da", nu e femeie ! (Necunoscut)

Find intrebat "Cum ar fi barbatii fara femei ?", Mark Twain a raspuns : "In primul rand mai fericiti ! Apoi mai putini, din ce in ce mai putini."

Barbatul vaneaza femeia pana ce ea il prinde. (Necunoscut)

Femeile sunt foarte pasionate de matemetica : isi impart intotdeauna varsta la 2, dubleaza pretul hainelor si adauga intotdeauna 5 ani la varsta celei mai bune prietene. (Marcel Achard)

O femeie daca-si da osteaneala poate pastra un barbat cu o conditie : sa-l iubeasca. Numai dragostea poate inventa mijloace de convingere. Dragostea sau santajul. (Ileana Vulpescu)

Femeia este iubita asa cum e iubita muzica, cum e iubit luxul. Este sentimentala sau este spirituala si este dorita. Dar ceea ce crede, ceea ce simte sau ceea ce poarta in gand... nu intereseaza pe nimeni. (Antoine de Saint Exupery)

Femeia nu este catusi de putin inferioara barbatului, cu exceptia lipsei de putere. (Xenofon)

Femeile sunt niste copii mari care pastreaza simtul umorului. (Andre Maurois)

Femeia frumoasa place ochiului, cea blanda place sufletului. Prima este o adevarata bijuterie, a doua este o comoara. (Napoleon Bonaparte)

O femeie poate tine un singur secret :varsta ei. (Voltaire)

Fiecare barbat are nevoie de o amanta : nevasta crede ca e la amanta, amanta crede ca e la nevasta si el poate sa stea linistit in biblioteca si sa citeasca. (Grigore Moisil)

Femeile sunt creaturi menite sa fie iubite, nu intelese. (Oskar Wilde)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura. (Necunoscut)

Poate ca , intr-adevar, ochii femeii iubite sunt marginea lumii. (Grigore Vieru)

Uneori mi se pare ca nu esti femeie ci lumina care cade pe flori. (Virginia Woolf)

Atata timp cat o femeie poate arata cu 10 ani mai tanara decat fiica ei, este perfect multumita. (Oskar Wilde)

Cea mai minunata femeie din lume este cea care te iubeste cu adevarat si pe care o iubesti cu adevarat. (Mircea Cartarascu)

Daca n-ai vazut inca o femeie care iubeste, n-ai vazut niciodata o femeie frumoasa. (Camil Petrescu)

Trei tipuri de barbati nu inteleg femeile : barbatii tineri, barbatii de varsta mijlocie si barbatii batrani. (Necunoscut)

Fericirea o face pe femeie frumoasa iar dragostea o face fericita. Iubirea este adevaratul fard al femeii. (Charles Baudlaire)

Fiti fericite si iubiti-ne !