korina2010

 
Присоединился: 25.08.2010
FUCK THIS SITE !!!
Новый уровень: 
очков нужно: 48
Последняя игра
Poker Texas Hold'em

Poker Texas Hold'em

Poker Texas Hold'em
1 год 339 дня назад

Активность в играх

Poker Texas Hold'em

Poker Texas Hold'em

Завершенные игрыВыигранные жетоны
2204654,94 млн
True Blue
Deep Purple
Покер Джекпот
Rebuy king
Purple T-shirt
Бинго

Бинго

Завершенные игрыВыигранные жетоны
938955 375
Bingo Lover
Bingo Lover
Bingo Lover
Bingo-on!
B Bingo King

Подарки

Подарки: 64

Альбомы

Кое-что обо мне

Интересы
TOT CE E FRUMOS
Любимые фильмы
ALVIN SI VEVERITELE
Любимая музыка
HOUSSE
Любимые книги
DRAGOSTE
Что я люблю
"În ziua în care m-am iubit cu adevărat" de Charlie Chaplin

" În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am înțeles că în toate împrejurările, mă aflam la locul potrivit, în momentul potrivit. Și atunci, am putut să mă liniștesc. Astăzi, știu că aceasta se numește … Stimă de sine.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am realizat că neliniștea și suferința mea emoțională, nu erau nimic altceva decât semnalul că merg împotriva convingerilor mele. Astăzi, știu că aceasta se numește … Autenticitate.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am încetat să doresc o viață diferită și am început să înțeleg că tot ceea ce mi se întâmplă, contribuie la dezvoltarea mea personală. Astăzi, știu că aceasta se numeste … Maturitate.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am început să realizez că este o greșeală să forțez o situație sau o persoană, cu singurul scop de a obține ceea ce doresc, știind foarte bine că nici acea persoană, nici eu însumi nu suntem pregătiți și că nu este momentul … Astăzi, știu că aceasta se numește … Respect.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am început să mă eliberez de tot ceea ce nu era benefic … Persoane, situații, tot ceea ce îmi consumă energia. La început, rațiunea mea numea asta egoism. Astăzi, știu că aceasta se numește … Amor propriu.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am încetat să-mi mai fie teamă de timpul liber și am renunțat să mai fac planuri mari, am abandonat Mega-proiectele de viitor. Astăzi fac ceea ce este corect, ceea ce îmi place, când îmi place și în ritmul meu. Astăzi, știu că aceasta se numește … Simplitate.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am încetat să mai caut să am întotdeauna dreptate şi mi-am dat seama de cât de multe ori m-am înșelat. Astăzi, am descoperit … Modestia.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am încetat să retrăiesc trecutul şi să mă preocup de viitor. Astăzi, trăiesc prezentul, acolo unde se petrece întreaga viață. Astăzi trăiesc clipa fiecărei zile. Și aceasta se numeste … Plenitudine.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am înteles că rațiunea mă poate înşela şi dezamăgi. Dar dacă o pun în slujba inimii mele, ea devine un aliat foarte prețios. Și toate acestea înseamnă … Să ştii să trăiești cu adevărat.”
Что я не люблю
MULTE

Новые визиты

Общие визиты: 16734
7 дня назад
21 дня назад
31 дня назад
31 дня назад
43 дня назад
44 дня назад
59 дня назад
73 дня назад
87 дня назад

Стена