Bruno Henrique28

 
присъединил се: 02.11.2021
Точки27Още
следващо ниво: 
Необходими точки: 173
Последна игра
Билярд 8

Билярд 8

Билярд 8

Experience points76
Победи3 (50%)
Изиграни Игри6
Бурако Класик

Бурако Класик

Бурако Класик

Buraco

Рейтинг2036,96
Завършени игри1062 (92,27%)
Предадени игри89 (7,73%)
Победи691 (65,07%)
Загуби371 (34,93%)
Серийка11
Девета топка

Девета топка

Девета топка

Experience points0
Победи0 (0%)
Изиграни Игри0
Blackball Pool

Blackball Pool

Blackball Pool

Experience points0
Победи0 (0%)
Изиграни Игри0
Pool Live Pro

Pool Live Pro

Pool Live Pro

Спечелени чипове1 440
Победи3 (50%)
Изиграни Игри6

Билярд 8

Experience points76
Победи3 (50%)
Изиграни Игри6

Blackball Pool

Experience points0
Победи0 (0%)
Изиграни Игри0

Девета топка

Experience points0
Победи0 (0%)
Изиграни Игри0

Snooker Live Pro

Experience points0
Победи0 (0%)
Изиграни Игри0
Snooker Live Pro

Snooker Live Pro

Snooker Live Pro

Experience points0
Победи0 (0%)
Изиграни Игри0