Malu33

 
присъединил се: 13.04.2013
FELIZZZZZZZZZZZZZZZZ MAISSSSSSSSSSS MUITO FELIZZZZZZZZZZ COM O MILAGRE QUE DEUS FÁZZZZZZZZZZ...
Точки164Още
Следващо ниво: 
Необходими точки: 36
Последна игра
Бинго

Бинго

Бинго
82 дни преди
Билярд 8 - 2009

Билярд 8 - 2009

Билярд 8 - 2009

Pool 8 - small table

Рейтинг5000,00
Завършени игри2 (100%)
Предадени игри0 (0%)
Победи2 (100%)
Загуби0 (0%)
Серийка2
Бинго

Бинго

Бинго

Завършени игри13356
Чипове(Спечелени-Загубени)-6,89 милиона
Спечелени чипове38,64 милиона
Изгубени чипове45,53 милиона
Бурако Класик

Бурако Класик

Бурако Класик

Buraco

Рейтинг4986,04
Завършени игри1 (100%)
Предадени игри0 (0%)
Победи0 (0%)
Загуби1 (100%)
Серийка-1
Покер Омаха

Покер Омаха

Покер Омаха

Завършени игри23
Чипове(Спечелени-Загубени)-2 454
Спечелени чипове1 271
Изгубени чипове3 725
Ротативки

Ротативки

Ротативки

Завършени игри1
Чипове(Спечелени-Загубени)-100
Спечелени чипове0
Изгубени чипове100
Яци

Яци

Яци

Dice

Рейтинг4967,41
Завършени игри3 (100%)
Предадени игри0 (0%)
Победи0 (0%)
Загуби3 (100%)
Серийка-3
Mahjong

Mahjong

Mahjong

Завършени игри1 (100%)
Предадени игри0 (0%)
Най-добър резултат0
Време0:00
Ниво1
Experience points0
Poker Texas Hold'em

Poker Texas Hold'em

Poker Texas Hold'em

Завършени игри27
Чипове(Спечелени-Загубени)248 786
Спечелени чипове523 631
Изгубени чипове274 845
WordPlay

WordPlay

WordPlay

Literaki

Рейтинг4996,99
Завършени игри1 (100%)
Предадени игри0 (0%)
Победи0 (0%)
Загуби1 (100%)
Серийка-1