Xiomara Bond

 
присъединил се: 05.10.2022
EL ME EXTRAÑA ME VICITA TODOS LOS DÍAS !!! QUE CHULO...
Точки118Още
следващо ниво: 
Необходими точки: 82
Последна игра
Бурако Класик

Бурако Класик

Бурако Класик

Buraco

Рейтинг2027,65
Завършени игри828 (94,31%)
Предадени игри50 (5,69%)
Победи523 (63,16%)
Загуби305 (36,84%)
Серийка3
Домино

Домино

Домино

Изиграни Игри15
Победи10 (66,67%)
Спечелени чипове4 750
Ниво6
Серийка2
Снукър 2009

Снукър 2009

Снукър 2009

Snooker - small table

Рейтинг5028,75
Завършени игри10 (90,91%)
Предадени игри1 (9,09%)
Победи7 (70%)
Загуби3 (30%)
Серийка0
Макс. брейк16
Яци

Яци

Яци

Dice

Рейтинг3274,31
Завършени игри1455 (92,26%)
Предадени игри122 (7,74%)
Победи816 (56,08%)
Загуби639 (43,92%)
Серийка1
Mahjong

Mahjong

Mahjong

Завършени игри256 (100%)
Предадени игри0 (0%)
Най-добър резултат51989
Време26:48
Ниво15
Experience points1 687