arkadio71

 
Присъединил се: 12.07.2009
Точки155Още
Следващо ниво: 
Необходими точки: 45
Последна игра
Let's Fish

Let's Fish

Let's Fish
3 часове преди
1000

1000

1000

Изиграни Игри10
Победи2 (20%)
Спечелени чипове95 000
Ниво4
Серийка0
Билярд 8 - 2009

Билярд 8 - 2009

Билярд 8 - 2009

Pool 8 - small table

Рейтинг4894,77
Завършени игри10 (83,33%)
Предадени игри2 (16,67%)
Победи2 (20%)
Загуби8 (80%)
Серийка0
Бинго

Бинго

Бинго

Завършени игри1019
Чипове(Спечелени-Загубени)599 304
Спечелени чипове23,79 милиона
Изгубени чипове23,19 милиона
Бурако фечадо

Бурако фечадо

Бурако фечадо

Изиграни Игри2
Победи0 (0%)
Спечелени чипове0
Ниво2
Серийка0
Видео покер

Видео покер

Видео покер

Завършени игри4
Чипове(Спечелени-Загубени)-40
Спечелени чипове70
Изгубени чипове110
Покер 5 Card Draw

Покер 5 Card Draw

Покер 5 Card Draw

Завършени игри90
Чипове(Спечелени-Загубени)-1,37 милиона
Спечелени чипове329 067
Изгубени чипове1,70 милиона
Покер Омаха

Покер Омаха

Покер Омаха

Завършени игри51
Чипове(Спечелени-Загубени)-140 500
Спечелени чипове368 972
Изгубени чипове509 472
Ротативки

Ротативки

Ротативки

Завършени игри369
Чипове(Спечелени-Загубени)-10 749
Спечелени чипове16 057
Изгубени чипове26 806
Хиляда HD

Хиляда HD

Хиляда HD

Thousand

Рейтинг4531,51
Завършени игри615 (97,93%)
Предадени игри13 (2,07%)
Победи319 (51,87%)
Загуби296 (48,13%)
Серийка-1

Thousand tournament

Рейтинг4923,48
Завършени игри21 (100%)
Предадени игри0 (0%)
Победи7 (33,33%)
Загуби13 (61,9%)
Серийка-1

ThousandLeague

Рейтинг4974,97
Завършени игри19 (100%)
Предадени игри0 (0%)
Победи8 (42,11%)
Загуби11 (57,89%)
Серийка2
Яци

Яци

Яци

Dice

Рейтинг4961,08
Завършени игри4 (100%)
Предадени игри0 (0%)
Победи0 (0%)
Загуби4 (100%)
Серийка-4
Mahjong

Mahjong

Mahjong

Завършени игри320 (94,96%)
Предадени игри17 (5,04%)
Най-добър резултат51326
Време65:01
Ниво11
Experience points880
Poker Texas Hold'em

Poker Texas Hold'em

Poker Texas Hold'em

Завършени игри145958
Чипове(Спечелени-Загубени)-171,04 милиона
Спечелени чипове13,48 милярда
Изгубени чипове13,66 милярда
WordBox

WordBox

WordBox

WordBox

Рейтинг4925,20
Завършени игри1 (25%)
Предадени игри3 (75%)
Победи1 (100%)
Загуби0 (0%)
Серийка0