cardinale2.0

присъединил се: 11.08.2019
cansei disso aqui
Точки690Още
За да запазите нивото: 
Необходими точки: 110
Последна игра
Бинго

Бинго

Бинго
3 дни преди
Бинго

Бинго

Бинго

Завършени игри27127
Чипове(Спечелени-Загубени)-188,36 милиона
Спечелени чипове1,72 милярда
Изгубени чипове1,90 милярда
Бурако Класик

Бурако Класик

Бурако Класик

Buraco

Рейтинг2118,44
Завършени игри826 (77,12%)
Предадени игри245 (22,88%)
Победи466 (56,42%)
Загуби360 (43,58%)
Серийка-1
Домино

Домино

Домино

Изиграни Игри14
Победи3 (21,43%)
Спечелени чипове48 450
Ниво4
Серийка1
Канаста

Канаста

Канаста

Изиграни Игри2
Победи1 (50%)
Спечелени чипове9 500
Ниво2
Серийка1
Покер Омаха

Покер Омаха

Покер Омаха

Завършени игри8
Чипове(Спечелени-Загубени)814 600
Спечелени чипове2,65 милиона
Изгубени чипове1,84 милиона
Ротативки

Ротативки

Ротативки

Завършени игри81560
Чипове(Спечелени-Загубени)-14,61 милиона
Спечелени чипове354,44 милиона
Изгубени чипове369,05 милиона
Poker Texas Hold'em

Poker Texas Hold'em

Poker Texas Hold'em

Завършени игри305
Чипове(Спечелени-Загубени)814 277
Спечелени чипове16,31 милиона
Изгубени чипове15,50 милиона