darksoldier

 
присъединил се: 15.04.2015
"O que você pensa sobre mim não vai mudar quem eu sou, mais pode mudar o meu conceito sobre você."
Точки77Още
следващо ниво: 
Необходими точки: 123
Последна игра
Бинго

Бинго

Бинго
1 година 1 ден преди
Билярд 8 - 2009

Билярд 8 - 2009

Билярд 8 - 2009

Pool 8 - small table

Рейтинг4799,13
Завършени игри53 (98,15%)
Предадени игри1 (1,85%)
Победи18 (33,96%)
Загуби35 (66,04%)
Серийка-4
Бинго

Бинго

Бинго

Завършени игри1790
Чипове(Спечелени-Загубени)-3,69 милиона
Спечелени чипове13,15 милиона
Изгубени чипове16,84 милиона
Видео покер

Видео покер

Видео покер

Завършени игри1
Чипове(Спечелени-Загубени)-1 000
Спечелени чипове0
Изгубени чипове1 000
Домино

Домино

Домино

Изиграни Игри4
Победи0 (0%)
Спечелени чипове0
Ниво2
Серийка0
Покер 5 Card Draw

Покер 5 Card Draw

Покер 5 Card Draw

Завършени игри0
Чипове(Спечелени-Загубени)0
Спечелени чипове0
Изгубени чипове0
Покер Омаха

Покер Омаха

Покер Омаха

Завършени игри1
Чипове(Спечелени-Загубени)-400
Спечелени чипове0
Изгубени чипове400
Ротативки

Ротативки

Ротативки

Завършени игри20
Чипове(Спечелени-Загубени)3 200
Спечелени чипове5 200
Изгубени чипове2 000
Яци

Яци

Яци

Dice

Рейтинг4959,33
Завършени игри0 (0%)
Предадени игри1 (100%)
Победи0 (0%)
Загуби0 (0%)
Серийка0
Golden Reels Casino Slots

Golden Reels Casino Slots

Golden Reels Casino Slots

Experience points100 милярда
Обща сума на печалбите9317283223
Mahjong

Mahjong

Mahjong

Завършени игри0 (0%)
Предадени игри1 (100%)
Най-добър резултат0
Време0:00
Ниво1
Experience points0
Poker Texas Hold'em

Poker Texas Hold'em

Poker Texas Hold'em

Завършени игри339
Чипове(Спечелени-Загубени)-73 070
Спечелени чипове204 733
Изгубени чипове277 803
Pool Live Pro

Pool Live Pro

Pool Live Pro

Спечелени чипове0
Победи1 (33,33%)
Изиграни Игри3

Билярд 8

Experience points35
Победи1 (33,33%)
Изиграни Игри3

Blackball Pool

Experience points0
Победи0 (0%)
Изиграни Игри0

Девета топка

Experience points0
Победи0 (0%)
Изиграни Игри0

Snooker Live Pro

Experience points0
Победи0 (0%)
Изиграни Игри0