jarek495

присъединил се: 25.12.2018
witam
Точки28Още
за да запазите нивото: 
Необходими точки: 172
Последна игра
Snooker Live Pro

Snooker Live Pro

Snooker Live Pro
11 часове преди
1000

1000

1000

Изиграни Игри1455
Победи596 (40,96%)
Спечелени чипове12,88 милиона
Ниво47
Серийка0
Билярд 8

Билярд 8

Билярд 8

Experience points1 милиона
Победи5232 (48,48%)
Изиграни Игри10793
Девета топка

Девета топка

Девета топка

Experience points39 804
Победи626 (46,93%)
Изиграни Игри1334
Канаста

Канаста

Канаста

Изиграни Игри4
Победи0 (0%)
Спечелени чипове0
Ниво2
Серийка0
Реми 500

Реми 500

Реми 500

Изиграни Игри3556
Победи1707 (48%)
Спечелени чипове45,40 милиона
Ниво74
Серийка0
Руми HD

Руми HD

Руми HD

Rummy500

Рейтинг4971,30
Завършени игри2 (100%)
Предадени игри0 (0%)
Победи0 (0%)
Загуби2 (100%)
Серийка-2
УърдШъфъл

УърдШъфъл

УърдШъфъл

Завършени игри12 (92,31%)
Предадени игри1 (7,69%)
Най-добър резултат3720
Време21:35
Ниво7
Яци

Яци

Яци

Dice

Рейтинг4970,20
Завършени игри0 (0%)
Предадени игри1 (100%)
Победи0 (0%)
Загуби0 (0%)
Серийка0
Blackball Pool

Blackball Pool

Blackball Pool

Experience points898
Победи34 (50,75%)
Изиграни Игри67
Mahjong

Mahjong

Mahjong

Завършени игри8 (57,14%)
Предадени игри6 (42,86%)
Най-добър резултат49456
Време91:53
Ниво4
Experience points75
Pool Live Pro

Pool Live Pro

Pool Live Pro

Спечелени чипове182,25 милиона
Победи10873 (48,51%)
Изиграни Игри22416

Билярд 8

Experience points1 милиона
Победи5232 (48,48%)
Изиграни Игри10793

Blackball Pool

Experience points898
Победи34 (50,75%)
Изиграни Игри67

Девета топка

Experience points39 804
Победи626 (46,93%)
Изиграни Игри1334

Snooker Live Pro

Experience points2 милиона
Победи4981 (48,73%)
Изиграни Игри10222
Snooker Live Pro

Snooker Live Pro

Snooker Live Pro

Experience points2 милиона
Победи4981 (48,73%)
Изиграни Игри10222