martusia301

 
присъединил се: 29.03.2011
Точки111Още
Следващо ниво: 
Необходими точки: 89
Последна игра
Бинго

Бинго

Бинго
163 дни преди
1000

1000

1000

Изиграни Игри11
Победи6 (54,55%)
Спечелени чипове2 850
Ниво5
Серийка6
Бинго

Бинго

Бинго

Завършени игри50065
Чипове(Спечелени-Загубени)-31,21 милиона
Спечелени чипове158,86 милиона
Изгубени чипове190,08 милиона
Бурако Класик

Бурако Класик

Бурако Класик

Buraco

Рейтинг4542,35
Завършени игри4890 (99,39%)
Предадени игри30 (0,61%)
Победи2611 (53,39%)
Загуби2278 (46,58%)
Серийка2
Бурако фечадо

Бурако фечадо

Бурако фечадо

Изиграни Игри7
Победи1 (14,29%)
Спечелени чипове475
Ниво3
Серийка0
Ротативки

Ротативки

Ротативки

Завършени игри34940
Чипове(Спечелени-Загубени)-1,50 милиона
Спечелени чипове11,87 милиона
Изгубени чипове13,38 милиона
Руми HD

Руми HD

Руми HD

Rummy500

Рейтинг4814,31
Завършени игри26 (81,25%)
Предадени игри6 (18,75%)
Победи13 (50%)
Загуби13 (50%)
Серийка-2
Хиляда HD

Хиляда HD

Хиляда HD

Thousand

Рейтинг4949,18
Завършени игри165 (94,83%)
Предадени игри9 (5,17%)
Победи105 (63,64%)
Загуби60 (36,36%)
Серийка1
Mahjong

Mahjong

Mahjong

Завършени игри1725 (99,71%)
Предадени игри5 (0,29%)
Най-добър резултат21926
Време13:37
Ниво30
Experience points11 395
Poker Texas Hold'em

Poker Texas Hold'em

Poker Texas Hold'em

Завършени игри674
Чипове(Спечелени-Загубени)-20 949
Спечелени чипове455 174
Изгубени чипове476 123
WordBox

WordBox

WordBox

WordBox

Рейтинг4316,88
Завършени игри44 (84,62%)
Предадени игри8 (15,38%)
Победи2 (4,55%)
Загуби42 (95,45%)
Серийка-36