Oengus

 
lid geworden: 01-07-2012
Cand am plecat de aici, v-am lasat saraci si prosti... Cand am revenit, v-am regasit si mai saraci si mai prosti (Ctin.Brancusi)
Punten134meer
Volgend niveau: 
Benodigde punten: 66
Last game
Bingo

Bingo

Bingo
6 jaren 263 dagen geleden

Filme... Filme...

De azi se redeschide Clubul Oamenilor Normali de pe GD :) cu preocupari normale, cu griji, probleme, satisfactii, timp liber sau prea ocupat etc. Ii lasam deoparte pe istericii disperati de la periferie si hai sa povestim d-ale noastre! :)
De exemplu... Despre filme! :) va plac filmele? Eu, sincer, pana acum cativa ani nu prea ma omoram sa vad filme. Rar, intamplator, in anumite conjuncturi mai " pierdeam timpul" vizionand un film. Poate si pt ca aveam o viata reala foarte agitata, nu stiu... De o vreme incoace insa butonez pe net filme la greu! :) acum, nu ma injurati! Ce sa fac daca filmele pe net sunt gratis? Sa le cumpar? :) vezi imediat productia lansata acum doua saptamani! Nu apare bine reclama, trailerul, si apare filmul pe net. Subtitrat in romana! Asadar, comod si... ieftin! :)
Sa va spun cate ceva despre productiile anului 2013... Am vazut "Broken City" (cu Mark Wahlberg, Russell Crowe si C. Zeta-Jones). Interesant... Coruptie, politica, afaceri, actiune palpitanta pana in ultimul minut. Merita vazut! "The Last Stand" ( cu Arnold Schwartzenegger) mi-a lasat un gust amar! Nu i se mai potrivesc lui Arnold filmele de actiune cu arme, lupte corp la corp etc. E batran deja si filmul (desi bun in principiu) scoate foarte clar in evidenta asta! Poti vedea un Arnold obosit, atat pot spune!
"Parker" e inca unul din filmele lui Jason Statham. Bun pe ansamblu, n-ar fi stralucit daca nu era in distributie si Jennifer Lopez! :) recomand! Mai ales faza in care J.-Lo se dezbraca! :)))
"A good day to die hard" e a nu stiu cata serie din "Greu de ucis", dar merita toti banii, mai ales ca pe net il vezi gratis :)) Bruce Willis face iar un rol mare, alaturi de... fiul lui! Salveaza lumea din nou, de data asta la... Cernobal! Nu ratati filmul, mai ales ca se anunta partea a sasea despre care se spune ca va fi si ultima!
"The call", cu Halle Berry, e acceptabil desi previzibil. H.B. e operator la urgentele politiei si o indruma prin telefon pe una rapita cum sa se salveze. 
Cel mai tare film de actiune din 2013 (din cele vazute de mine) ramane insa "Olympus has fallen"! Coreenii ataca si ocupa direct Casa Alba, il iau ostatec pe Presedinte si pe alti oficiali din guvern apoi ameninta (evident) cu distrugerea nucleara. Gerard Butler este eroul care salveaza lumea de data asta! :) si o face in stil mare, cu un joc actoricesc ireprosabil. Doar scenariul filmului mai scartaie putin pe ici, pe colo, vazandu-se clar ca e un film de propaganda, probabil pentru a inocula in mentalul american noul dusman no. 1, Coreea de Nord. 
Cam atat deocamdata din partea mea. Daca ati vazut filme bune si vreti sa le recomandati va rog sa o faceti la comentarii. Eventual cu o parere personala despre calitate, actori, subiect, sa ne facem si noi, ceilalti, o idee daca merita sau nu sa ne pierdem vremea cu ele :)
Numai bine, sanatate si noroc la Loto! :)