GUESS_WHO_

 
Rejestracja: 2007-12-29
O singura certitudine, o singura convingere :odata cu timpul toate se schimba. :) Metamorfoza – unicul adevar incontestabil
Punkty33więcej
Następny poziom: 
Ilość potrzebnych punktów: 167
Ostatnia gra
Bingo

Bingo

Bingo
174 dni temu

Sanatate ... ca-i mai buna decat toate ...

 

Sunt ingrijorat! Ma simt macinat de grija pentru sanatatea psihica a unui conational.  Mi-am dat seama ca, fara intentie, am transformat un semen al meu intr-un fan G_W.

Caci cum altfel as putea categorisi o persoana care, in ciuda faptului ca i-am transmis cat se poate de clar intentia mea de a face abstractie de existenta sa - atat in scris cat si prin actiunea de mutare a nick-ului sau in lista de persoane ignorate (cu interdictie de a-mi vizualiza profilul si de a-mi citi orice fel de postare) - , se incapataneaza in incercarile lui penibile de a ma provoca?

Dr. Ph.  Teodor Millon - cercetator renumit in domeniul psihologic, decan si Director Stiintific al Institutului pentru Studii Avansate în Personalitate si  Psihopatologie, fost profesor la Harvard Medical School (Psihiatrie), Universitatea din Miami (Psihologie) si Universitatea din Illinois, redactor fondator al “Journal of Personality Disorders”  si presedintele inaugural al Societatii Internationale pentru Studiul tulburarilor de personalitate, autor sau editor a peste 30 de carti in domeniu plus mai mult de 250 de articole publicate in reviste din sfera lui de activitate, premiat numai in ultimii ani de catre A.P.A. - American Psychological Association - cu cele mai importante distinctii - APA Presidential Citation,  APA’s distinguished Professional Contribution to Research si APA’s Gold Lifetime Achievement Award -  ar reusi fara greutate sa-l incadreze la bolnavii cu  tulburari borderline ale personalitatii - adica omul sufera de tulburarea antisociala a personalitătii asociata cu cea histrionica ( desi in genere aceasta se manifesta la femei … dar ma rog … omul e capabil de multe … si noi inca n-am vazut tot…:D ) . Pe intelesul nostru cele doua caracterizeaza o persoana iritabila, cu un comportament dezinteresat fata de relatiile interumane, incapabila de a empatiza cu ceilalti si fara intelegerea consecintelor conduitei sale, care are o dorinta excesiva de a se plasa in centrul atentiei, avand un sentiment exagerat al importantei propriei persoane.

Or mai fi si alte trasaturi dar astea “se vad cu ochiul liber” chiar si aici.  Nu degeaba il indemnau  mai multi utilizatori ai site-ului sa-si ia pastilele  … stiu ei ce stiu…  

 

Iar eu stiu ca-mi va citi blogul (chiar daca pentru asta va pune pe cineva sa-l copieze) asa ca ii doresc-fara urma de ironie:

 

Multa sanatate!

 

G_W  -  Generatia Pepsi.