cuiab

 
Rejestracja: 2010-05-23
Cea mai gravă ofensă adusă prostului nu e să-i spui că e prost ci să se convingă şi alţii,dar mai ales el!...că ai dreptate.
Punkty12więcej
Następny poziom: 
Ilość potrzebnych punktów: 188
Ostatnia gra
Buraco Classic

Buraco Classic

Buraco Classic
5 lat 257 dni temu

“WHO’S AFRAID OF THE BIG BAD WOLF?”

Cui i-e frică de lupul rău? Mie, nu! Dar să duci o lungă şi inutilă polemică, şi asta nu cu oricine ci cu un caracter mărunt şi infam, oricât de mult ar fi studiat să ajungă mare meşter în mistrie sau mare “artist” în toată presa din România, ce a pus la cale luni de zile o lovitură nu face cinste nimănui…

Nu mă domină nici o psihoză faţă de persoana unui G_W; asta o afirmă gratuit. Ba chiar am dormit toată perioada foarte liniştit. Dar e dreptul lui să creadă ce vrea. După acea postare (“Din profil arată…rău”) mai mulţi membrii m-au prevenit cum că ar ieşi la un atac furibund de pe alte IDuri ca şi informaţia că ar fi crescut într-un orfelinat…Am mai făcut afirmaţia asta şi chiar şi alţii/altele i-au zis-o direct. Tăcerea lui subită de la acel moment m-a determinat să fiu circumspect cu toate IDurile noi, mai ales cele feminine, care(curios!) se îndesau cu vizite pe profilul meu (până şi dany_banditu zâmbea…) întreţinându-mă amical. Păcat că n-am salvat comentariile de pe Gard! Pentru că mai târziu le-au şters. Acest Casanova de Oengus sedus şi abandonat cu vuvuzelele lui fabricate ad-hoc, care susţin sus şi tare că modul lui de demascare a unei Dame cu camelii depravate, în care-şi târăşte propria imagine zugrăvită cu sârg anterior, e de admirat şi demn de sine... e o densă perdea de fum, menită a semăna derută în “provincie” şi a aduce “publicul în delir”. Cum îi spuneam în comentarii, am prevăzut acest atac şi m-am exprimat de pe atunci în ton caragielean / ”CAN-CA(N)RAGIALE”-17.07.2012!

Că G_W a găsit de cuviinţă să-i dea Like când spiritele erau incandescente deja, ca mai apoi să şi intervină frenetic cu comentarii după care să facă prima postare pe IDul G_W (după 7 luni de tăcere!) în care-şi manifestă compasiunea faţă de Oengus c-a “încasat-o”-n locul lui nu dovedeşte că am paranoia; dar să-mi spargă contul şi să şteargă tocmai postul “Omul cu o mie de feţe” în care făceam asocierea mai multor IDuri care i-ar aparţine unui singur individ asta chiar că întrece şi o imaginaţie bolnavă!

La ce-ţi foloseşte, măi “artistule”? Dacă spărgeai serverul CIA te-aş mai fi înţeles, dar un cont pe GD, fie el ş-al unui inamic? La ce-ţi serveşte? Oricum identitatea ta e nedefinită; cu excepţia autolaudelor de pe ambele IDuri eşti “Ilustrul Nimeni” (No name, no face)!

Mai intră odată şi şterge şi postul ăsta!!!