cuiab

 
Rejestracja: 2010-05-23
Cea mai gravă ofensă adusă prostului nu e să-i spui că e prost ci să se convingă şi alţii,dar mai ales el!...că ai dreptate.
Punkty12więcej
Następny poziom: 
Ilość potrzebnych punktów: 188
Ostatnia gra
Buraco Classic

Buraco Classic

Buraco Classic
5 lat 259 dni temu

UMOR CU CELEBRITÅŢI


Păstorel Teodoreanu. Acesta, putin grizat, într-o seară, ieşind de la Athenee Palace, a scos o bancnotă de cinci lei vrând să i-o dea portarului, credea el, galonat si plin de fireturi, întâlnit la ieşire,cu rugămintea:

- Adu-mi, te rog, un taxi. Poetul îl confundase pe portar cu un amiral venit la o recepţie. Indignat, acesta şi-a declinat identitatea, ameninţându-l cu arestarea pe poet.

- Bine, atunci  adu-mi un vapor!...

 

 Maria Tănase  cânta la redeschisul restaurant Continental de pe Calea Victoriei acompaniată de Fărămiţă Lambru. În pauză, cântăreata mergea în bucătăria localului să fumeze cu sete două-trei ţigări, una după alta, împreună cu instrumentistul, care tocmai îşi instalase telefon şi se furlandisea faţă de personalul restaurantului, sunând acasă. Într-una din seri, întrebându-şi în receptor nevasta ce îi gatise, după primirea răspunsului, o îndemnă:

- Da’ să pui, fa, în tocană şi-o foaie de dafin şi pune şi niţel piper. Plictisită, Maria Tănase îi recomandă între două fumuri de ţigară:

- Spune-i, mă, să pună şi niste ” rahat” ! Prompt, acordeonistul se execută:

-Doamna Maria zice să pui şi niste ” rahat” , pentru că vine şi dumneaei la masă...