rose_perfume

 
Urodziny: 1969
Rejestracja: 2006-06-17
Punkty92więcej
Następny poziom: 
Ilość potrzebnych punktów: 108
Ostatnia gra
Backgammon

Backgammon

Backgammon
134 dni temu

in memoriam RAMONAB

https://www.youtube.com/watch?v=h8ENiwZRwqg

A mai trecut un an, dar valul uitarii nu a reusit sa se astearna peste acel coltisor din memoria mea, in care e pastrata amintirea ei.

Nu cred ca exista un singur membru al generatiei 2007/2008 GameDesire sa nu isi aminteasca de  RAMONAB (kasmyra), care a reusit sa fie  admin, TD,dar si un PRIETEN ADEVARAT.


Se spune ca...
"Cine moare in  Saptamana Luminata merge de-a dreptul in Rai pentru ca lumina Raiului straluceste fiecaruia care moare in aceasta saptamana si pentru ca in timpul acesta usile Raiului sunt deschise, iar cele ale iadului inchise. Cel care moare este primit in Rai, indiferent de pacatele care le-a facut, caci toate i se iarta."
Iar acum noi stim sigur ca tu ne zambesti acum din RAI.


Nu am talentul de a mestesugi cuvinte, dar in preajma fiecarui PASTI de atunci, aud un strigat dinlauntrul meu, mai degraba o voce calda, ce-mi sopteste: "NU MA UITA"
Sa nu inabusim acest strigat si sa nu uitam ca in Saptamana Luminata, sa aprindem o lumanare si pentru ea, frumoasa galateanca RAMONAB.Cate lumanari vor fi aprinse, atata lumina va avea, deoarece aceasta lumina porneste din sufletele voastre.
De la tine nu imi voi lua niciodata "ramas bun", KASS...Si poate nici nu doresc asta.

Nu te voi uita, promit!