rose_perfume

 
Urodziny: 1969
Rejestracja: 2006-06-17
Punkty82więcej
Następny poziom: 
Ilość potrzebnych punktów: 118
Ostatnia gra
Backgammon

Backgammon

Backgammon
118 dni temu

Virus nou pe messenger

Copiez si eu aici, pentru a fi mai rapida:

Un nou virus face ravagii pe messenger! Daca face conversatie cu tine despre Steve Jobs si te trimite la o pagina Apple, nu da click. E virus!

Un nou virus ataca messenger-ul si are toate sansele sa iti faca praf computerul. Acesta este ceva mai inteligent decat cele de pana acum, pentru ca stie sa faca si conversatie cu tine. Potrivit Money.ro ,  dupa ce te "intretine" o vreme virusul te trimite la o pagina care il activeaza.

 

Te poate pacali usor sa intri pe pagina respectiva pentru ca face conversatie despre Steve Jobs , iar apoi iti spune ca astazi Apple ofera 5000 de Mac-uri in cinstea fondatorului companiei. Ca sa te inscrii , trebuie sa dai click pe link-ul pe care ti-l trimite. Nu o faceti, pentru ca apoi veti avea neaparat nevoie de un IT-ist care sa va curete calculatorul.

 

Deci, atentie mare! Eu am incercat sa avertizez pe cel care are virus, spunandu-i ca are un virus si acest virus mi-a raspuns ca este imposibil sa fie un virus, deoarece isi updateaza frecvent antivirusul. Se foloseste de cuvinte cheie, care declanseaza o fraza, aparent la subiect.