Principe Dracul

 
Rejestracja: 2015-09-11
Dopóki są tacy, którzy się nie starzeją, będę tu dla ciebie...
Punkty15więcej
Następny poziom: 
Ilość potrzebnych punktów: 185
Ostatnia gra
Bingo

Bingo

Bingo
241 dni temu

Bună dimineața

00080.jpg

Bună dimineața ... Bună treabă ... toate bune ...


Când răbdare peste ... Ce este?

Când răbdarea tocmai a ajuns la dezamăgire, pentru că suntem conștienți de realitatea noastră, în toate nuanțele sale. În toate contrastele sale. Acum, acest lucru nu înseamnă că suntem obligați să dizolve această relație instantaneu dacă suntem încă iubitoare persoana.

E timpul pentru a vorbi, pentru a vorbi despre situația și spune ceea ce simți și ceea ce aveți nevoie. Dacă ne pasă de acest angajament, vom da tot ce putem să-l păstrați.

Acum, pentru o relație de inflorire sau vindeca aceste lipsuri care ne doare, efortul trebuie să fie comun. La momentul numai unul este dedicat relației, înșelăciune devine o groapă fără fund.

"Răbdarea nu este abilitatea de a aștepta, dar merităm să înțelegem lucrurile mai bine."

Beneficiile de a fi pacient, dar nu pasiv

Când vine vorba de stabilirea și menținerea unei relații de iubire, răbdarea este un pilon. În mod clar nu avem de a place fiecare aspect, comportament sau la comanda partenerilor noștri, dar, de asemenea, nu trebuie să se comporte impulsiv distruge relația.

Suntem pacient, respect și tolerează pentru că ne place. Pentru că știm că în fiecare relație există un timp pentru ca lucrurile să fie armonizate pentru a se potrivi, la rândul său, cuprinzând nevoile fiecărei.

"Răbdare trebuie să fie reciprocă și a avut loc aproape ca un exercițiu. Eu sunt pacient cu tine pentru că te respect și vă iubesc, pentru că te-am recunoscut ca persoană, și știu că dragostea nu este celebra doar coincidențe, dar, de asemenea, să respecte diferențele. "

Dar răbdarea necesită claritate emotionala. Trebuie să știm unde limitele și să înțeleagă atunci când sunt încălcate ca oameni. Ca membri ai o relație de dragoste.

Nu putem închide ochii la deficiențele și să fie insensibil la durerea emoțională ne provoca gol, dispreț sau abuz subtilă exercitată prin cuvinte otrăvite.

Acest lucru este în cazul în care răbdarea este de peste, trăgând vălul pentru a vedea adevărul.

A nu se confunda cu răbdare pasivitate

De fapt, aceasta este adevarata cheie. Putem fi pacient, putem face cele mai bune răbdarea virtute noastre, pentru că ne ajută să analizăm mai bine situația, să știe să observe, fie reflectorizante.

Cu toate acestea, tot acest proces ar trebui să permită intern ne pentru a vedea adevărata realitate.

O persoană pacient nu trebuie să fie pasiv. Persoana pasiv nu toleranță modul lor de viață, care să permită abuz ca violarea integrității lor. Și că este ceva ce nu ar trebui să permită.

ACE ORI NU este dragostea care este deasupra, Răbdarea !!!

Uneori nu e dragoste ca peste, dar răbdare, că spun ei este sfânt, deoarece rezistă la vânturi și maree și întotdeauna se termină prin a plăti mai mult decât trebuie.

Acum, cum nu oferă nimic persoanei care a construit o legătură emoțională și vital, și chiar o viață?

"Uneori, realitatea în cele din urmă cade să ne deschidă ochii. Inima noastră nu poate șterge ceea ce simti de la o zi la noapte, dar atunci când o persoană își pierde cumpătul, pentru a primi de a lua unul după altul, toate vânzările către orbi. "

Unii spun că răbdarea este o virtute, dar, desigur, aceasta dimensiune nu poate fi aplicat în toate domeniile și, în plus, trebuie să aibă limitele ei.

Nu putem trece prin viață fiind pacient pentru a vedea drepturile noastre sunt încălcate, nevoile noastre ca fiind nevoie de reciprocitate, îngrijire, afecțiune și de recunoaștere.

Dragostea presupune angajament, determinare și răbdare ... dar o oarecare măsură
Răbdare în dragoste nu este același lucru ca și pasivitate

Așa cum sa indicat anterior, de multe ori ne-am defini conceptul de pacient ca un rezultat.

"Răbdarea este, de asemenea, definit ca o abilitate: a tolera situații nefavorabile pe care le avem sau nu controlează. Acum, când vorbim despre dragoste, trebuie să rămână cu un pas inaintea propria realitate. "

Unele dintre acestea sunt justificate folosind cuvântul ca o dimensiune ce trebuie luate.

Lucrurile sunt rele, dar ce vei face? Trebuie să ai răbdare. "Ce putem face în cazul în care este așa? Noi nu putem schimba, asa ca mai bine păstrați răbdare. "...