mary64

 
Rejestracja: 2007-03-04
Hello!!! :) Happy day and good luck!!!
Punkty199więcej
Następny poziom: 
Ilość potrzebnych punktów: 1
Ostatnia gra
Kanasta

Kanasta

Kanasta
9 dni temu

Eros Ramazzotti, Ricky Martin - Non Siamo Solihttps://www.youtube.com/watch?v=ZrP0pcCOafU
♪ Non siamo soli ♪

E’ la voglia di cambiare la realtà
Che mi fa sentire ancora vivo
E cercherò tutti quelli come me 
Che hanno ancora un sogno in più 
Un sogno in più
Dentro un libro che nessuno ha scritto mai
Leggo le istruzione della vita
Anche se so che poi non le seguirò
Farò ciò che sento
Oltre le distanze, noi non siamo soli
Figli della stessa umanità
Anime viaggianti in cerca di ideali
Il coraggio non ci mancherà
Supera i confini di qualunque ideologia
L’emozione che ci unisce in una grande idea
Un altro mondo possibile c’è
E lo cerco anch’io e lo voglio anch’io come te 
Nelle pagine lasciate in bianco noi
Diamo spazio a tutti i nostri sogni
Nessuno mai il futuro ruberà 
Dalle nostre mani
Oltre le distanze, noi non siamo soli 
Senza più certezze e verità 
Anime confuse, cuori prigionieri 
Con la stessa idea di libertà, libertà
Oltre le distanze, noi non siamo soli
l’incertezza non ci fermerà 
Supera i confini, non conosce geografia 
L’emozione che ci unisce in una grande idea
Oltre le distanze noi non siamo soli
Sempre in cerca della verità 
Anime viaggianti, cuori prigionieri 
Con la stessa idea di libertà
Un altro mondo possibile c’è
E lo sto cercando insieme a te 
Anch’io con te 
Insieme a me 
E tu con me

51
REPLYDacă Dumnezeu mi-ar face cadou o bucățică de viață, m-aș îmbrăca foarte modest, m-aș întinde la soare…


Ultima scrisoare a lui Marquez: Dacă Dumnezeu mi-ar face cadou o bucățică de viață, m-aș îmbrăca foarte modest, m-aș întinde la soare…

Daca Dumnezeu mi-ar face cadou o bucatica de viata, m-as imbraca foarte modest, m-as intinde la soare, lasand la vederea tuturor nu numai corpul, ci si sufletul meu.

Doamne Dumnezeul meu daca as avea inima, as grava ura mea peste ghiata si as astepta pana soarele rasare. As picta cu un vis al lui Van Gogh despre stele un poem al lui Benedetti, si un cantec al lui Serrat ar fi serenada pe care i-as oferi-o lunii. As uda cu lacrimile mele trandafirii, pentru a simti durerea spinilor si sarutul incarnat al petalelor…

Dumnezeul meu, daca as avea o bucatica de viata… N-as lasa sa treaca nici o zi fara sa le spun oamenilor pe care ii iubesc, ca ii iubesc. As convinge pe fiecare femeie sau barbat spunandu-le ca sunt favoritii mei si as trai indragostit de dragoste.

Oamenilor le-as demonstra cat se insala crezand ca nu se mai indragostesc cand imbatranesc, nestiind ca imbatranesc cand nu se mai indragostesc! Unui copil i-as da aripi, dar l-as lasa sa invete sa zboare singur. Pe batrani i-as invata ca moartea nu vine cu batranetea, ci cu uitarea. Atatea lucruri am invatat de la voi, oamenii… Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful muntelui, insa fara sa bage de seama ca adevarata fericire rezida in felul de a-l escalada. Am invatat ca atunci cand un nou nascut strange cu pumnul lui micut, pentru prima oara, degetul parintelui, l-a acaparat pentru totdeauna.

Am invatat ca un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice. Sunt atatea lucruri pe care am putut sa le invat de la voi, dar nu cred ca mi-ar servi, deoarece atunci cand o sa fiu bagat in interiorul acelei cutii, inseamna ca in mod neferecit mor.

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea dormind, te-as imbratisa foarte strans si l-as ruga pe Dumnezeu sa fiu pazitorul sufletului tau. Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea iesind pe usa, ti-as da o imbratisare, un sarut si te-as chema inapoi sa-ti dau mai multe. Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand voi auzi vocea ta, as inregistra fiecare dintre cuvintele tale pentru a le putea asculta o data si inca o data pana la infinit. Daca as sti ca acestea ar fi ultimele minute in care te-as vedea, as spune “te iubesc”si nu mi-as asuma, in mod prostesc, gandul ca deja stii.

Intotdeauna exista ziua de maine si viata ne da de fiecare data alta oportunitate pentru a face lucrurile bine, dar daca cumva gresesc si ziua de azi este tot ce ne ramane, mi-ar face placere sa-ti spun cat te iubesc, ca niciodata te voi uita.

Ziua de maine nu-i este asigurata nimanui, tanar sau batran. Azi poate sa fie ultima zi cand ii vezi pe cei pe care-i iubesti. De aceea, nu mai astepta, fa-o azi, intrucat daca ziua de maine nu va ajunge niciodata, in mod sigur vei regreta ziua cand nu ti-ai facut timp pentru un suras, o imbratisare, un sarut si ca ai fost prea ocupat ca sa le conferi o ultima dorinta. Sa-i mentii pe cei pe care-i iubesti aproape de tine, spune-le la ureche cat de multa nevoie ai de ei, iubeste-i si trateaza-i bine, ia-ti timp sa le spui “imi pare rau”, “iarta-ma”, “te rog” si toate cuvintele de dragoste pe care le stii.

Nimeni nu-si va aduce aminte de tine pentru gandurile tale secrete. Cere-i Domnului taria si intelepciunea pentru a le exprima. Demostreaza-le prietenilor tai cat de importanti sunt pentru tine...Take A Chance - A romantic story with a salsa rhythm

n42.gifn41.gifn42.gif
https://www.youtube.com/watch?v=tjgVzGIPW1o
n41.gifn42.gifn41.gif

Mi-am intalnit sufletul geaman si am pierdut mai multi ani pana am inteles si atins scopul fiecarei faze a relatiei dintre “flacarile gemene”.

Daca as fi stiut, atunci aceste informatii (pe care vi le impartasesc ca sa nu patiti ca mine)m-as fi debarasat mult mai repede de ideile invechite si timpul castigat l-am fi petrecut in armonie .Cu siguranta ar fi compensat, inzecit ,framantarile generate de conflictul dintre mintea rationala si trairile inimii,dintre ideile invechite,insusite prin educatie sau preluate din societate si dorinta de a actiona liber,dupa cum imi soptea inima.

Fazele relatiei dintre “flacarile gemene”

Recunoasterea si faza temporara de trezire

Ambii se recunosc unul pe altul la un nivel sufletesc si simt ca si cum s-au mai intalnit inainte. Evenimente de sincronicitate au loc pentru a crea uniunea, chackra inimii se deschide si ambele suflete fuzioneaza intr-o a treia energie unificata. Ambii experimenteaza o accelerare de intelegere spirituala.
Scopul etapei de recunoastere: pentru a activa memoria fiecarui suflet in parte cu ce misiune are si pentru a-l ajuta sa trezeasca pe fiecare la un nivel de constiinta mult mai inalt.

Testarea

Trezirea spirituala dispare. Ego-ul se reinstaleaza. Unul sau amandoi incearca sa aduca relatia in “vechiul model” de iubire, relatii care scot in evidenta dorintele ego-ului si false credinte. Conflictele interioare apar. Cei doi rumega catre ceea ce ai au fost invatati sa creada cum ar trebui sa fie cel drag lor, si cum o relatie ar trebui sa le serveasca lor. Amandoi se simt in acelasi timp inspirati si rasturnati de puterea uniunii. Indoielile incep sa apara, facandu-I pe unul sau pe ambii sa-l vada pe cel drag intr un mod critic si suspicios.

Scopul “etapei de testare” este : sa cauzeze concepte mentale invechite despre relatii pentru a le scoate la suprafata si a fi sterse.

Criza

Criza flacarilor gemene este sa realizeze sa rejecteze credintele egotice despre relatiile de dragoste sau sa rejecteze dragostea lor. Trebuind sa renunte la ego sau la identitatea bazata pe dorinte si credinte pentru a imbratisa o experienta mai inalta a dragostei poate duce la incapatanare si anxietate. Frica poate lua conducerea declansand multe modele emotionale disfunctionale obisnuite. Fiind martorii paternurilor, acestea pot fi eliberate. Cu toate ca frica exista, flacarile gemene se intalnesc impreuna in cicluri de lipire, confensiune, iertare, si pentru a face dragoste. Aceste ritualuri cimenteaza inalte niveluri de constinta in energia celor doua flacari.
Scopul “etapei de criza”: sa obtina oportunitati de vindecare si maturizare a corpului mental si emotional.

Dinamicul fugarului

Spiritul uman natural prezinta anihilare in fata constintei unificate divine codate in interiorul uniunii dintre cele doua flacari gemene. Durerea corpului apare cat si mecanismul vechiului ego supravietuit sau butonul barierei emotionale si mentale paterne ca Apararea, Rezistenta, Manipularea, Furia, Vinovatia si Judecata creste. Unul sau ambii devin emotional si mental inundati cu suferinta foarte mare la nivel sufletesc, apare respingerea si abandonul. Durerea de nesuportat a sufletului lasa pe unul sau pe ambii sa se retraga fizic si blocheaza comunicarea in frica si inutilitate. Unul sau ambii poate de asemenea sa incerce fara succes sa recreeze armonia unificata intial.
Scopul etapei fugarului dinamic: pentru a propulsa pe ambii fata de Dumnezeu pentru vindecarea si maturizarea corpului spiritual.

Cedarea

Directia si rezultatul sunt lasate in mainile lui Dumnezeu in adevarata credinta si incredere ca uniunea este sub protectie divina. Este acceptat faptul ca, ce este cel mai bine si destinat pentru armonizarea fizica va fi la timpul potrivit (ambele flacari gemene trebuie sa ajunga la “iluminare” pentru a se materializa si fizic). Celor doi li se da spatiul si libertatea de a evolua in ritmul lor propriu si in modul lor.
In acest stagiu, frecventa de compasiune se intoarce si se mentine. Geamanul care s-a predat detine un spatiu in inima pentru sufletul lor geaman in timp ce exploreaza complet viata in drumul spre a deveni un spirit iluminat. Acest lucru poate fi un lucru de canalizarea iubirii neconditionate catre arta, muzica, a scrie, a invata, servicii de caritate sau alte lucruri creative.
Tentatia de a te angaja in lupta cu ego -ul sau a renunta este foarte atragatoare si multi nu rezista, de aceea multi nu mai ajung la Predare, Radiere si Armonie. Incercati sa nu uitati ca nu este spatiu pentru judecata intre cele doua perechi de suflete. Fiecare suflet invata mai mult prin propriul mod si propria lor cale. Ganduri de iubire vor fi resimtite in subconstient de la cealalta flacara geamana, si va tine iubirea puternica.
Scopul stagiului de predare: sa ajute fiecare suflet sa renunte la ego, sa dezvolte comunicarea cu Dumnezeu si sa demonstreze increderea lor oarba in Dumnezeu , sa faca ce crede mai bine atunci cand e timpul.

Realizarea de sine, iluminarea si radierea

Ego-ul moare si energia lui Dumnezeu preia controlul. Aceasta conduce catre o completa trezire spirituala, ajungand la o divinitate complet trezita. Aceasta este etapa de radiere a iubirii divine mai degraba decat sa caute dragostea romantica. La aceasta etapa, corpul ambelor flacari gemene mental, emotional si spiritual ajung la maturitate deplina. Creativitatea si abilitati de vindecare apar, care sunt puse in functiune pentru a ajuta pe altii.
Scopul etapei de radiere: pentru a stabili un flux al iubirii divine prin propriile corpuri si munca, care vibreaza la un nivel care inalta umanitatea.

Armonizarea

In aceasta etapa, ambii sunt treziti. Vin impreuna in materializarea fizica cu noua energia evoluata, plutind intr-un dinamic potential divin. Ambii s-au integrat in energia iubirii neconditionate intr-un mod care ii va influenta si pe altii pentru a-si deschide sufletele.

Scopul etapei de armonizare: Pentru a indeplini misiunea uniunii intre doua        flacari gemene. Relatia vine in viata ta pentru a te ajuta sa te modelezi si sa inveti vibratia iubirii neconditionate.

Sa va fie de folos !

Sursa:  the spirit science


River Dance ~ MIHAI TOMAn42.gifn42.gifn42.gif
https://www.youtube.com/watch?v=nfOaXyeLMkg
n42.gif Auditie placuta !n42.gif